Wspomnienia z wakacji '2015

Morze, morze, nasze morze... W tym roku dzieci z rodzin objętych opieką naszej Fundacji  spędziły dwa tygodnie wakacji nad naszym polskim morzem Bałtyckim.

Dla większości z dzieci było to spełnienie marzenia o zobaczeniu morza i spacerze po plaży. Grupa 25 dzieci z wykwalifikowanymi opiekunami korzystała z wypoczynku w urokliwej nadmorskiej miejscowości Łukęcin. Uczestincy kolonii mieli zapewnionych wiele atrakcji, zabaw, konkursów z nagrodami. Dni kolonii były wypełnione wycieczkami rowerowym i pieszymi. Dzieci miały okazję by płynąć statkiem, korzystać z kąpieli w morzu pod okiem ratownika, zwiedzić Kołobrzeg itd.

Wakacje to czas radości i odpoczynku. Tegoroczne lato dobiegło juz końca, ale miłe wspomnienia pozostały w naszym sercu na zawsze!! Czekamy na kolejne wakacje z nutką nadziei i optymizmu, że dzięki wsparciu ludzi wielkiego serca, będziemy mogli w przyszłym roku zoorganizować wyjazd dla jeszcze większej grupy dzieci!